Vremea în data de 28 noiembrie continuă să pună probleme în mare parte din țară.

Astazi, valorile termice vor creste în aproape toata tara, astfel ca temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 si 12 grade. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii în toate regiunile, mai ales sub forma de ninsoare în zonele montane si deluroase (unde se va depune strat de zapada, local consistent), mixte în nordul si centrul tarii si predominant ploi în rest.

Local în regiunile vestice vor fi cantitati de apa însemnate (15…20 l/mp), iar în special în zonele subcarpatice, în centrul și în nord-estul teritoriului, pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificari temporare în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari pe litoral si la munte (rafale de peste 70…80 km/h), viscolind ninsoarea.

În București, temperatura maxima se va situa în jurul a 7 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificari noaptea (rafale în general de 35…45 km/h). 

La munte, valorile termice vor fi în crestere. Vor fi precipitatii local însemnate cantitativ în special în masivele vestice si sud-vestice. La începutul intervalului, vor fi mai ales ninsori si se va depune strat nou de zapada. Vântul va avea intensificari, cu rafale de peste 70…80 km/h. 

Articolul precedentINFOTRAFIC – Cum se circulă în țară la această oră
Articolul următorIohannis ridică imunitatea foștilor miniștri USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid