HC Sibiu a pierdut sâmbătă meciul din etapa a 8-a a Diviziei A, împotriva celor de la HC Szejke Odorhei, și se pregătește de confruntarea cu CS Minaur Baia Mare.

Handbaliștii sibieni au fost învinși la Odorhei, cu scorul de 34-21, iar luni urmează să joace ultimul meci pe teren propriu în acest an. Partida cu formația din Baia Mare are loc pe 19 noiembrie, de la ora 17, în Sala Transilvania.

Handbal Club Sibiu a făcut sâmbătă, 17 noiembrie, deplasarea la Odorhei, și s-a întors acasă fără niciun punct. Jucătorii sibieni au fost conduși la pauză cu 4 goluri, 16-12, diferența de pe tabelă mărindu-se după revenirea de la vestiare. Echipa sibiană nu a reușit să revină, finalul de meci aducând victoria gazdelor, 34-21.

„Am făcut un joc foarte slab cu Odorhei. În prima repriză am fost în joc, dar din păcate, în prima parte din a doua repriză nu ne-am regăsit deloc și, pe fondul jocului nostru slab, echipa gazdă și-a consolidat avantajul și a securizat victoria. Sperăm să trecem mental peste eșecul acesta și mai ales fizic să ne revenim pentru jocul cu Baia Mare de luni. Avem nevoie de victorie, avem nevoie de puncte, o să facem tot posibilul să câștigăm acest meci”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

Partida cu CS Minaur Baia Mare va fi ultima pe care HC Sibiu o va juca pe teren propriu înaintea sărbătorilor de iarnă. Jucătorii sibieni vor mai disputa un meci în deplasare la Oradea înainte de pauză, după care vor juca tot în deplasare, la începutul lunii februarie.

Victorie pentru juniorii HC CSȘ Sibiu

După victoria clară obținută etapa trecută în fața celor de la Sighișoara, Juniorii 3 de la HC CSȘ Sibiu continuă bine în campionat. Juniorii sibieni au câștigat astăzi meciul jucat în deplasare cu LPS Târgu Mureş, scor 30- 27. În urma acestui rezultat, juniorii și-au consolidat poziția a doua din serie, loc ce duce la calificarea în etapele superioare ale Campionatului Național.

Articolul precedentCavalerii Turnului Înclinat din Ruși, premiați la Gala Tineretului din România
Articolul următorBC CSU Sibiu a învins U-Banca Transilvania