Vineri, 25 octombrie și luni, 28 octombrie se va întrerupe curentul electric în Sibiu și în alte câteva localități din județ. Măsura este luată pentru efectuarea unor lucrări programate.

Astfel, vineri, între orele 9.00 și 16.00 nu va fi crent în localitatea Șura Mică pe străzile Pe Creț, Gării și Șoseaua Sibiului – parțial.

Luni, între orele 10.00 și 11.00 se va întrerupe curentul electric în Avrig, pe străzile Tudor Vladimirescu, nr. 1 – 150.

Între orele 9.00 și 17.00 nu vor avea curent locuitorii din Șura Mică, de pe străzile Șoseaua Sibiului – parțial, Pe Creț, Gării, Zona PT 5 – fosta fermă, Pack and Print SA și Thiolar SRL, iar între orele 10.00 și 16.00 nu va fi curent în Sibiu, pe străzile Diaconu Coressi, Gheorghe Țițeica, Axente Sever, Gerge Enescu, Galileo Galilei, Urlea, Depoului și Podragu.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina web a societăţii, la rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-801-929.

Articolul precedentPrimăria Sibiu inițiază a treia etapă de modernizare a Stadionului Municipal
Articolul următorÎnfrângere în primul meci din FIBA Europe Cup