UPDATE: Bărbatul este transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj Napoca.

Știre Inițială: Elicopterul SMURD intervine pentru preluarea unui bărbat, de 52 de ani, din Mediaș, care a suferit un accident de muncă, în localitatea Ștenea, sat aparținător de Șeica Mare. Acesta a căzut de la aprox 10 metri înălțime după ce brațul macaralei în care se afla s-a rupt, anunță polițiștii.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD cu medic pentru a-i acorda asistență medicală. Bărbatul este conștient, însă s-a constatat că are coloana vertebrală fracturată și a fost solicitat elicopterul Smurd, pentru a putea fi transportat la spital.

Se pare că bărbatul executa lucrări la rețeaua electrică. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Către locul accidentului se deplasează și doi inspectori ITM.

„ITM Sibiu a fost informat cu privire la evenimentul de la Stenea iar în urmă cu puțin timp o echipă formată din doi inspectori de muncă s-a deplasat la fața locului pentru a obține mai multe informații cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite Ana Gancea purtător de cuvând ITM.

Articolul precedentUn bărbat şi o femeie din Copşa Mică, reţinuţi pentru pornografie infantilă şi viol
Articolul următorBRAŞOV | Parapete din plastic, umplute cu nisip, montate pe DN13