Spre sfârșitul acestei săptămâni, a avut loc recepția încheiată cu ocazia finalizării lucrărilor de investiție la noul Mall din Sibiu.

“În consecință, precizăm că specialiștii din cadrul ISU Sibiu au efectuat verificările tehnice ale instalațiilor și mijloacelor de primă intervenție și au admis recepția la terminarea lucrărilor.  Menționăm faptul că, recepția la terminarea lucrărilor reprezintă un demers distinct în raport cu obținerea autorizației de securitate la incendiu. Instituția noastră reafirmă disponibilitatea pentru soluționarea situațiilor obiectivelor care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu și intrarea în legalitate, prin certificarea îndeplinirii măsurilor de securitate la incendiu și eliberarea actului administrativ”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Obligația solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu revine, potrivit legii, beneficiarilor/investitorilor construcțiilor.

Mall-ul din Sibiu, deschis în 14 noiembrie, a primit până acum 100.000 de lei amendă pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Articolul precedentFC Hermannstadt – CFR Cluj, meciul revenirii acasă pentru sibieni
Articolul următorRestricții de trafic pe Valea Oltului