Europarlamentarul brăilean Mihai Tudose, vicepreședinte al PSD, a atacat propunerea făcută de PNL pentru formarea noului Guvern. Tudose spune că Florin Cîțu se face vinovat de datoriile, de aproximativ 20 de miliarde de euro, pe care România le-a înregistrat în ultimul an.

Mai mult, Mihai Tudose a atras atenția asupra faptului că PNL evită să-și asume două ministere foarte importante în contextul actual, Sănătatea și Educația.

”Apel către învinși….

Nu dați briciul pe mâna maimuței! Mare atenție la riscurile ce decurg din propunerea PNL contrară voinței alegătorilor, manifestată ca un premiu de consolare pentru pierderea alegerilor, privind guvernul Mâțu. Au optat românii pentru guvern PNL sau pentru Mâțu premier? Nu!

Deficit bugetar record după Revoluție: -10% în 2020. Îndatorare sinucigașă: în 12 luni, Mâțu a făcut 20 de miliarde de euro datorii, cât a acumulat România în primii 20 de ani după căderea lui Ceaușescu. Am avut, anul ăsta, cea mai abruptă cădere economică din UE și avem cea mai lentă revenire. În trimestrul 3, restul UE a recuperat întreaga cădere din trimestrul 2. Numai România a recuperat doar 46% din scădere.

Ăsta e bilanțul marelui finanțist Mâțu – geniul păcănelelor. Șocul pandemiei a fost dublat, la noi, de o guvernare catastrofală. Drept răsplată, PNL îl promovează pe Mâțu premier?!…

Perdanților, nu dați briciul pe mâna maimuței! Inconștientul ăsta va tăia jugulara României!

P.S.: Și ca și cum nu ar fi destulă tragedie, aflăm din interiorul ”negocierilor” că nimeni nu vrea Sănătatea și Educația…

Apără-ne Doamne de păgânii ăștia!!!!!”, a scris pe o rețea de socializare fostul premier PSD, Mihai Tudose.

Mihai Tudose va face parte din delegația PSD care va merge luni la Cotroceni, la consultările cu Klaus Iohannis.

Articolul precedentVIDEO Goluri superbe, la Mediaș! Gaz Metan – Sepsi OSK 0-3
Articolul următorBilanț coronavirus, 13 decembrie: 4.435 de cazuri noi și 121 de decese