Sepsi a dovedit încă o dată că este revelația campionatului. Covăsnenii s-au impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș cu 3-0, după goluri superbe, scrie DIGISPORT.ro.

Sepsi a amenințat încă din startul meciului poarta medieșenilor și a deschis scorul în minutul 26, când lovitura liberă a lui Vașvari s-a oprit în vinclu. În ultimul minut al primei reprize, Petrila a nimerit și el vinclul și covăsnenii aveau deja două goluri avans.

În partea secundă, Mediașul a forțat, iar Cardoso s-a încurcat cu un coleg. Apoi echipa antrenată de Jorge Costa a nimerit încheietura barelor prin șutul superb, cu exteriorul, al lui Butean.

A fost însă doar un foc de paie, pentru că tot Sepsi a fost mai epriculoasă și a arătat a echipă mai închegată. Florin Ștefan a driblat doi jucători și a scăpat singur cu portarul, dar a tras peste poartă, iar Achahbar a luftat din careu.

Apoi Aganovic a ratat și el singur cu portarul. La poarta cealaltă, medieșenii puteau reduce diferența de scor, dar mingea a fost scoasă cumva de pe linia porții.

În cele din urmă, în minutul 82, Aganovic nu a mai rata ținta și a stabilit scorul final, Gaz Metan Mediaș – Sepsi 0-3. După acest succes, Sepsi rămâne cu o singură înfrângere în ultimele 12 etape.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentDoi schiori surprinși de avalanșă, pe pârtia Valea Doamnei
Articolul următorMihai Tudose: ”Nu dați briciul pe mâna maimuței”