Eurocultur Art în parteneriat cu Teatrul „Gong” Sibiu prezintă joi, 22 noiembrie, de la ora 19, spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”.

Spectacolul „Născut în România” face parte din turneul național cu același nume, ce include orașele Timișoara, Cluj, Galați, Sighișoara, Brașov, Sibiu, Constanța, Iași și București. După 20 de ani de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja prezintă un concept multimedia cu muzică originală, un show complet, cu momente teatrale și multimedia, cu 48 de instrumente rare în România și în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD. Componența trupei este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – basist, Vali Vătuiu – percuționist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist. Pe lângă Mike Godoroja și Blue Spirit vor mai urca pe scenă ca invitați speciali Dan Mircea Cipariu, Marius Mihalache, Eugen Mihăescu (Krypton), Rareș Totu și Marcian Petrescu. „Născut în România” este producția prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor spune povestea fiecăruia dintre noi, o schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală. Ca un inedit, evenimentul de la Sibiu include și un moment de poezie susținut de Rita Chirian. „Născut în România este proiectul mult așteptat de mine. Aproape 20 de ani mi-au trebuit ca să înțeleg că ceea ce am eu de spus este aici și AICI înseamnă România, o țară ce trăiește prin oamenii și viețile lor, prin mine și propria mea călătorie prin viață și asta nu e puțin lucru deloc! A fi născut aici nu este o rușine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean. Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate, aici e spiritul lui Johnny Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl cinstesc… și asta nu e puțin lucru… înseamnă TOTUL!”, a declarat Mike Godoroja.

Evenimentul celebrează Centenarul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, iar intrarea publicului este gratuită, în limita locurilor disponibile. Acest proiect este finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Articolul precedentPrecipitații mixte, vânt și polei în următoarele două zile
Articolul următorObligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%