Polițiștii din Sibiu sunt în alertă! Două minore au plecat volantar de acasă și nu au mai apărut. Acestea sunt căutate de oamenii legii.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani care a plecat de la domiciliul bunicii într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, HAMPU ANDREEA MARIA (foto, jos), în vârstă de 15 ani, a plecat în data de 18 decembrie a.c., de la domiciliul bunicii, din municipiul Mediaș, fără a mai reveni.

Semnalmente: 150 cm înălțime, păr șaten, ochi căprui.

Nu se cunoaște vestimentația minorei la data dispariției.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Imagine

Poliţiştii sibieni caută o altă minoră, în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, CĂLDĂRAR ELENA LARISA (foto jos), în vârstă de 15 ani, a plecat în aceeași zi, în jurul orei 12,30, de la domiciliul său din localitatea Săliște, fără a mai reveni.

Semnalmente: 160 cm înălțime, greutate de aproximativ 50 de kg, păr șaten, ochi căprui.

La data dispariției, minora purta o geacă din material textil de culoare maro, pantaloni jeans de culoare albastră, ghete din piele de culoare neagră cu toc înalt.

Semne particulare: nu se cunosc.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedent21 decembrie: 2.489 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2
Articolul următorPeste 15.000 de sticle de parfum cu nereguli au fost depistate de polițiștii sibieni