„Monștrii” ESTE Filmul de Miercuri propus de organizatori. Potrivit acestora este singurul proiect cinematografic românesc prezent la Berlinală în 2019 și unul dintre cele mai apreciate filme de debut ale ultimilor ani, în România. Proiecția filmului va avea loc miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care i-o poţi oferi celuilalt? Care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații alimentate de compromisuri și presiuni sociale? Structurat în trei capitole, filmul Monștri explorează posibile răspunsuri la aceste întrebări plimbându-ne printr-o zi din viața unui cuplu căsătorit. Lipsa de asumare și probleme de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

Filmul „Monștri” a obținut premiul publicului la Berlinale, Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia, Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu la Filmski Festival Herceg Novi din Muntenegru, Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF.

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/Student) / 12 lei (Copil sub 10 ani) / 17 lei (Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu”, cu sprijinul Transilvania Film.

Rating: N15. Nerecomandat sub 15 ani.

Articolul precedentSportivii de performanță vor primi premii în bani de la Primăria Sibiu
Articolul următorBC CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la U BT Cluj