Sportivii, antrenorii și echipele sportive care au obținut în acest an rezultate deosebite la nivel național și internațional vor fi premiați în bani de muncipalitate. Proiectul care duce la aceste premieri a fost aprobat de Consiliului Local în cadrul ședinței care a avut loc joi, 31 octombrie. Festivitatea de premiere a sportivilor va avea loc la începutul anului viitor.

Sportivii, antrenorii și echipele sibiene cu rezultate bune în 2019 vor fi nominalizați în acest program de cluburile de care aparțin, utilizându-se un formular care face parte din Regulamentul aprobat. Formularul completat corespunzător va fi transmis Primăriei Municipiului Sibiu pe adresa [email protected] sau va fi depus în format tipărit la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mică, nr. 25, etaj 2, cam 201 – 203, începând cu data de 1 noiembrie 2019, până în data de 10 ianuarie 2020, ora 13.00.

După verificarea formularelor de către o comisie alcătuită din consilieri locali și un reprezentant al Primăriei Sibiu, se va decide și se va face publică lista finală a câștigătorilor, ținând cont de punctajele obținute și de prevederile Regulamentului.

„Investim în infrastructura sportivă sume importante, de la skate park și Lacul lui Binder și până la Stadion, încurajând astfel sportul ca mișcare pentru sănătate, dar și sportul de performanță. Premierea sportivilor sibieni va fi o motivare în plus pentrucei care fac performanță și va arăta aprecierea pe care o avem pentru cei care duc Sibiul în competiții din țară și străinătate”, a spus primarul Astrid Fodor.

Categoriile pentru care se vor acorda premii și Ccuntumul net al premiilor obținute în ordinea punctajului pe care l-au acumulat.

1. Sporturi de echipă:

A. Seniori:

– Cea mai bună echipă – 10.000 lei

– Cel mai bun sportiv al unei echipe de seniori – 3.000 lei

– Cel mai bun antrenor – 2.000 lei

B. Copii și Juniori

– Cea mai bună echipă – 5.000 lei

– Cel mai bun sportiv al unei echipe – 1.500 lei

– Cel mai bun antrenor al unei echipe – 1.000 lei

2. Sporturi individuale:

A. Seniori

-Cel mai bun sportiv – 3.000 lei

-Cel mai bun antrenor – 1.500 lei

B. Copii și Juniori

– Cel mai bun sportiv – 1.500 lei

– Cel mai bun antrenor – 700 lei

Articolul precedentSibian reținut, după ce a condus fără permis valabil și băut
Articolul următor„Monștrii” ESTE Filmul de Miercuri la Centrul Cultural „Ion Besoiu”