Sibienii au posibilitatea de a-și achita taxele și impozitele în rețeaua SelfPay, cu peste 4.100 de Stații de Plată. Sibiul se numără printre primele mari orașe din țară în care este introdus acest mod rapid de plată a taxelor locale, iar SelfPay pune la dispoziția consumatorilor peste 100 de Stații de Plată la nivelul județului. Peste 30 dintre acestea sunt disponibile în municipiul Sibiu în magazine de proximitate.

„Suntem entuziasmați de feedback-ul pozitiv primit de la clienții noștri, care se bucură de mai mult timp liber, câștigat datorită accesului facil la Stațiile de Plată SelfPay. Totodată, venim în întâmpinarea autorităților locale și naționale cu soluții menite să contribuie la digitalizarea, eficientizarea și creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor și, în egală măsură, ne bucură faptul că un număr tot mai mare de autorități locale sunt deschise către digitalizare,” a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Sibienii își pot plăti prin SelfPay inclusiv taxa de salubritate

Odata cu lansarea serviciului de plată a impozitelor și taxelor pentru proprietăți aflate în raza de administrare a municipiului Sibiu, SelfPay a lansat si serviciul de plata a taxei de salubritate. Procesul durează cateva minute și este cel mai rapid mod de plată cu numerar a taxelor.

Pe lângă taxe si impozite, locuitorii Municipiului Sibiu își pot plăti în rețeaua SelfPay peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment.

Articolul precedentUnii dintre cei mai cunoscuți arhitecți din lume ajung la „Therme Forum” 2019
Articolul următorPeste 12.000 de vizitatori în acest week-end, în Muzeul Astra