Peste 150 de elevi de gimnaziu, din Sibiu, au vizitat Jandarmeria, în cadrul Școlii Altfel “Să știi mai multe, să fii mai bun!”, în primele trei zile ale săptămânii.

Seria activităților organizate de jandarmii sibieni a cuprins exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, dar și prezentarea materialelor și a tehnicii din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică precum și a celor montane.
“Copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile primite, iar la final s-au arătat foarte încântați de exercițiile demonstrative cu câinii de serviciu”, spune Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu.
Activitățile organizate în cadrul acestui program au scopul de a oferi copiilor ce vizitează Jandarmeria oportunitatea de a cunoaște detalii cu privire la activitatea jandarmilor, tehnica și materialele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică, precum și a structurilor montane, însă nu în ultimul rând de a-i încuraja să adopte un comportament civilizat în societate.

Articolul precedentDupă ce au văzut echipajele de poliție, doi șoferi vitezomani, băuți, au fugit, avariind șapte mașini. Unul din ei nu avea nici permis
Articolul următorSibiul se pregătește pentru Summit: Spitalul dublează gărzile, Aeroportul ia măsuri de securitate