Finalul de săptămână aduce spectacol pentru iubitorii de baschet 3la3! Peste 40 de echipe s-au înscris la Sibiu Streetball și se vor duela pe cele două terenuri amplasate în parcarea Sălii Transilvania. Ediția din acest an se desfășoară între 29-30 septembrie și va aduna la Sibiu peste 150 de sportivi amatori și profesioniști din țară și străinătate.

Jucători de baschet 3la3 din Bosnia și Herțegovina, Ucraina și România se vor întrece sâmbătă și duminică pe cele două terenuri amplasate în parcarea Sălii Transilvania, la Sibiu Streetball 2018. Ediția din acest an se desfășoară în premieră într-o locație nouă, despre care organizatorii spun că va deveni o arenă dedicată baschetului 3la3.

42 de echipe înscrise la șase categorii

Înscrierile pentru Sibiu Streetball 2018 s-au desfășurat în perioada 16 – 26 septembrie. În total, 42 de echipe s-au înscris la turneu, cele mai multe la categoriile U10 și Open Masculin. Situația echipelor înscrise este următoarea: 9 echipe la U10, 4 echipe la U13, 6 echipe la U15, 7 echipe la U18, 5 echipe la Open Feminin și 11 echipe la Open Masculin. La categoria U10 se vor forma două grupe de câte 4, respectiv 5 echipe, iar la Open Masculin două grupe de câte 5, respectiv 6 formații.

Mai mult de jumătate din echipele înscrise la această ediție a turneului sunt din Sibiu, restul 20 fiind din Alba, București, Pitești, Arad, Cluj, Găești, Câmpulung Moldovenesc, Giurgiu. Sibiu Streetball se va bucura și de participare internațională, la turneu înscriindu-se și echipe din Ucraina și Bosnia și Herțegovina.

Două zile pline de bachet 3la3

Cea mai mare competiție de bachet 3la3 din Transilvania se va desfășura pe parcursul a două zile. Sibiu Streeball debutează sâmbătă, la ora 9, meciurile urmând să se întindă până la ora 16. Turneul se reia duminică, la ora 12, când echipele rămase în concurs vor lupta pentru un loc pe podium. Finalele la categoriile de copii sunt programate după ora 15:00, urmând ca de la ora 16 să aibă loc finalele la categoriile U18, Open Feminin și Open Masculin.

„Sibiu Streetball” se va desfășura pe două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, iar pentru confortul spectatorilor se va amplasa și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri.

Articolul precedentO nouă campanie de colectare a deşeurilor voluminoase, la Sibiu
Articolul următorBăiețel de 4 ani lovit de mașină după ce a traversat neregulamentar