Duminică, 11 noiembrie, la Micăsasa, între orele 9:00 și 16:00 a avut loc cea de-a doua etapă a Campionatului Național de CycloCross. Este vorba despre un eveniment informativ – educativ în beneficiul tinerilor care s-a desfășurat pe raza localității. Competiția sportivă a fost acompaniată de un atelier informativ pe linia educației rutiere, a educației anti-infracționale și a prevenirii victimizării tinerilor.

Polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Axente Sever, împreună cu cei din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și reprezentanții instituțiilor partenere, au derulat activități informativ – preventive, discuțiile libere purtate cu minorii și tinerii prezenți la eveniment  fiind însoțite de distribuirea de flyere, afișe, broșuri și pliante.

„Prin această colaborare interinstituțională s-au urmărit atât dezvoltarea personalității tinerilor în spiritul respectării valorilor morale și formarea unei conștiințe civice, cât și realizarea unor punți de comunicare între polițiști, tinerii sportivi și reprezentanții asociațiilor sportive prezente în scopul reducerii fenomenului infracțional și creșterii încrederii cetățenilor în instituțiile partenere”, transmit polițiștii.

Evenimentul a fost oreganizat de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, în colaborare cu Federația Română de Ciclism și Primăria Micăsasa.

Articolul precedentSibiul, de trei ori pe podium, la Gala Tineretului din România
Articolul următorSibiul are un nou parc pe bulevardul Corneliu Coposu