Filmul de săptămâna aceasta de la Astra Film Cinema este povestea a doi artiști de tatuaje din Ierusalim care combină poveștile desenate pe piele cu cele tatuate pe sufletele clienților.

Desemnat Cel mai bun film din Competiția “DocSchool” la Astra Film 2018, documentarul “Ink of Yam” va fi proiectat joi, de la ora 19.

Salonul de tatuaje al celor doi artiști carismatici este un loc al dezbaterii, al opiniilor libere și al dialogului deschis între localnicii care-l vizitează. Într-un oraș plin de conflicte, acest spațiu al toleranței este deschis pentru toată lumea, indiferent de religie, sex, culoarea pielii sau opinii politice și dezvăluie intimitatea unor oameni care doresc o schimbare, chiar dacă poate fi uneori dureroasă.
Filmul “Ink of Yam” este o imagine a Ierusalimului filtrată de mărturisirile unor localnici pe fondul bâzâitului aparatului de tatuat și a durerii înțepăturilor, o paradă a diversității și o mărturie pentru libertate.
Pentru “gingășia și inteligența plină de căldură cu care a reușit să se strecoare printre clișee și locuri comune, pentru a înregistra fragmente de gânduri și suflet” filmul a primit premiul AFF pentru Cel mai bun film din Competiția “DocSchool” la ediția din 2018 a festivalului și va fi proiectat joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0269.202.430.

Articolul precedentTrei ore de intervenție pentru lichidarea unui incendiu de vegetație la Râu Sadului
Articolul următorVideo: Elicopterul SMURD intervine în munți pentru salvarea unui turist francez