Raluca Turcan, deputat PNL de Sibiu și președinte PNL Sibiu, a votat, în această dimineață, la alegerile europarlamentare și la referendum.

Aceasta a declarat la ieșirea de la urne că a avut “emoții ca niciodată” și că votul său este destinat viitorului copiilor.

“Am votat și, vă spun sincer, am avut emoții ca niciodată. Am votat pentru copiii noștri, pentru fiul meu… Am votat pentru ca ei să crească într-o Românie europeană. Suntem singurii care putem să reprezentăm România în Europa. Avem știința reprezentării, oameni buni și soluții. Avem o mare responsabilitate, pe care ne-am asumat-o. Avem familie politică, nu suntem nevoiți să ne rugăm de unii, să încercăm alianțe. Am votat pe celelalte două buletine de vot și pentru Justiție. Am votat pentru eliberarea țării de sub ocupația unei grupări infracționale infiltrate la vârful Puterii. Am votat pentru alungarea unui regim corupt, hulit, urât de români, un regim care a transformat infracțiunea în virtute. Nu asta e România mea, a noastră, a copilului meu, a copiiilor noștri”, a spus Turcan.

Articolul precedentConferinţa „Dacă ții la viața ta, încearcă să rămâi în viață! Cultura sănătății și a sufletului”, la Facultatea de Litere
Articolul următorPrezență record, de 103,70 %, la vot, în Păltiniș