Faust și alte cinci spectacole sunt programate de Teatrul Național „Radu Stanca”, în săptămâna Summitului UE de la Sibiu. Este vorba despre „Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel, „Faust”, „Așteptându-l pe Godot”, „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete, „Un tramvai numit Popescu”, regia Gavriil Pinte și „Balul”, regia Radu Nica sunt spectacolele programate de TNRS Sibiu în perioada 7 – 12 mai 2019, săptămâna Summitului UE de la Sibiu. 

Toate spectacolele naționalului sibian vor avea supratitrare în limba engleză. Spectacolele vor avea loc la Fabrica de Cultură (Sala „Faust”, Sala „Lulu” și Sala „Eugenio Barba”), mai puțin reprezentația cu „Un tramvai numit Popescu” care are loc în Tramvaiul Sibiu – Rășinari și retur (îmbarcare din zona Grădinii ZOO Sibiu). Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din agenția teatrală sau online (tnrs.ro/program), la aceleași prețuri ca în agenție.

Program Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în săptămâna 7-12 mai 2019

În 7 mai 2019, de la ora 20:00, la Fabrica de Cultură, Sala „Lulu”, Str. Triajului, nr. 1-3, Sibiu va avea loc spectacolul „Ulciorul Sfărâmat”, după Heinrich von Kleist, concept spectacol și scenariu Armin Petras, regia Dominic Friedel.

În 8 și 9 mai 2019, de la ora 20:00, se va juca piesa „Faust”, după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, la Sala Faust, Str. Triajului, nr. 1-3

În 10 mai 2019, de la ora 20:00, la Fabrica de Cultură, Sala „Lulu”, Str. Triajului, nr. 1-3, Sibiu se joacă piesa „Așteptându-l pe Gogot”, de Samuel Beckett, regia Silviu Purcărete.

În 11 mai 2019, de la ora 13:00, în locația: Tramvaiul Sibiu – Rășinari și retur are loc „Un Tramvai numit Popescu”, scenariu pentru un spectacol de teatru comunitar de Gavriil Pinte, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu.

Tot în 11 mai 2019, de la ora 19:00, la Fabrica de Cultură, Sala „Lulu”, Str. Triajului, nr. 1-3, Sibiu se joacă „Balul”, după o idee Théâtre du Campagnol, regia Radu Nica.

În 12 mai 2019, ora 18:00, la Fabrica de Cultură, Sala „Eugenio Barba”, Str. Triajului, nr. 1-3, Sibiu se joacă „Povestea Prințesei Deocheate”, scenariu de Silviu Purcărete inspirat din Sakura Hime Azuma Bunshô, de Tsuruya Nanboku al IV-lea, regia Silviu Purcărete.

Articolul precedentFemei obligate să se prostitueze, în apartamente închiriate în Sibiu
Articolul următorTNRS, în sărbătoare. Actorul Adrian Matioc își celebrează ziua de naștere