În județul Sibiu se circulă în condiții normale, la această oră, dar sunt și zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului.

“Dat fiind faptul că începând de aseară s-au anunțat căderi de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, vă informăm că societatea este pregatită să acționeze cu utilajele din dotare pe toate cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca)”, spune Monica Iliescu, purtător de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.
Începând cu ora 4 dimineața, a început să se acționeze cu material antiderapant pentru prevenirea poleiului pe următoarele zone: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu).
“Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și, de asemenea, recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, mai transmite Drumuri și Poduri SA.
Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Articolul precedent1 Decembrie, sărbătorit cu folclor la Sala Transilvania
Articolul următorAnsamblul “Ardealul” duce tricolorul românesc pe Marele Zid Chinezesc