A fost confirmată existența virusului gripal și în cazul bătrânului de 79 de ani care a decedat în urmă cu câteva săptămâni, înainte de a urca în ambulanță. Este al patrulea deces din Sibiu în care se confirmă existența acestui virus, transmit reprezentanții DSP.

Totodată mei există un deces cu suspiciune de prezență a virusului gripal. Este vorba despre o persoană de 59 de ani, decedată duminică noaptea. Aceasta a fost internată la terapie intensivă cu infecție respiratorie acută, patologie cardiacă și obezitate.

„Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutul Național de Sănătate Publică a publicat confirmarea cu virus gripal de tip AH1pandemic2009 în cazul pacientului în vârstă de 79 de ani, de sex masculin din municipiul Sibiu, care a decedat la domiciliu, înainte de a urca în ambulanță, în data de 09 februarie 2019. Bărbatul era navaccinat antigripal pe motiv de refuz și este al patrulea deces cu virsul gripal confirmat din acest sezon”, spun reprezentanții DSP.

Articolul precedentMii de sibieni au simțit “Gusturile Iernii”, la Sibiu
Articolul următorUPDATE/ Elicopter SMURD, un echipaj Salvamont și SMURD intervin aproape de Șugag pentru un bărbat de 50 de ani