Începând de joi, 6 iunie, între orele 9:00 şi 16:00 se vor face plățile indemnizaţiilor preşedinţilor şi membrilor secţiilor de votare, ale operatorilor și informaticienilor din secțiile de votare din municipiul Sibiu, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu. Acestea vor continua și vineri, 7 iunie, între orele 9:00 și 14:00. Sumele vor fi ridicate de la sediul Instituţiei Prefectului din strada Andrei Şaguna nr. 10 (parter), în baza cărţii de identitate.

Pentru municipiul Mediaș, plata indemnizațiilor se va face joi, 6 iunie, la sediul Primăriei Mediaș, din Piața Corneliu Coposu nr. 3, în interalul orar 9,30 – 14,00.

Pentru membrii secțiilor de votare din celelalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Sibiu, indemnizaţiile vor fi achitate la sediile primăriilor, începând de luni, 10 iunie, programul urmând a fi stabilit de fiecare primărie în parte. Sumele necesare vor fi virate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu în conturile primăriilor.

Plăţile se efectuează în conformitate cu HG nr. 100/2019 pentru aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 și cu OUG nr. 6/2019.

Articolul precedentPoliţia desfăşoară “Săptămâna prevenirii criminalităţii”. În Sibiu vor avea loc întâlniri cu elevii şi studenţii
Articolul următorPeste 30 de artiști desenatori la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate