Începând de mâine, 27 noiembrie, se primesc cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă.

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat va primi cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (jordiţe, flori, coroniţe, vâsc şi aranjamente)
Astfel, pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae cererile se primesc în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, iar comercializarea produselor va fi aprobată în perioada 2 – 8 decembrie.
Pentru sărbătoarea Crăciunului, cererile se pot depune între 9 și 16 decembrie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea de produse în perioada 16-29 decembrie.
‘Menționăm că se va elibera un singur aviz pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.
Pentru comercializarea produselor au fost stabilite următoarele spații: în zona centrală, pe strada Nicolae Bălcescu (în fața Farmaciei 24) și în fața magazinului Dumbrava; pe următoarele străzi din cartiere: pe strada Bihorului, pe strada Semaforului , pe strada Ludoș la intersecție cu strada Poiana, pe Calea Cisnădiei și pe Șoseaua Alba Iulia (aproape de intersecția cu Calea Turnișorului).
Pentru o activitate comercială ordonată, comercializarea produselor va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație.
Documentele necesare pentru eliberarea avizului sunt: cerere tip persoană fizică/juridică (de la casieria Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat); copie după actul de identitate; copie după autorizația de funcționare și după certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului.
Documentația se depune la sediul Serviciului amintit din Piața Mică, nr. 22, de luni până joi, între orele 9-15, iar vineri în intervalul orar 9 -12.30.

Articolul precedent“Brânzăria” din Sibiu, deschisă în prezența lui Daea, în prag de faliment
Articolul următorTeatrul Național “Radu Stanca” a pus în vânzare biletele pentru primele 41 de spectacole din 2020