Update: În jur de 2.000 de oameni s-au strâns la potestul din această seară de la Sibiu. Aceștia au ieșit în stardă să potesteze împotrova modificăriii aduse legilor justiției. Au plecat din Piața Mare, în marș, către Bulevardul Mihai Viteazu, după care se întorc în centru. Sacandează împotriva guvernului și celor care îl conduc.

 

Știre inițială: Aproximativ 150 de sibieni s-au strâns în Piața Mare într-un protest de susținere pentru atitudinea magistraților față de Ordonanța 7/2019 care modifică Legile Justiției. De asemenea, protestarii au ieșit în stradă să-și arate ei însiși nemulțumirea pentru această Ordonanță. 

„Am ieșit în această seară pentru că sunt nemulțumit de felul în care PSD-ul dă legi în domeniul justiției, de fapt nici măcar legi, ci ordonanțe de urgență care nu trec prin Parlament și care sunt făcute nu în scopul de a face ceva pentru justiție, ci pentru a se îmbogăți ei, furând de la noi”, spune Adrian, unul dintre protestatari.

Cei adunați în Piața Mare au strigat mesaje ca „Dragnea și Viorica vă așteaptă mititica”, „Guvern de hoți și de mafioți” sau „O dorință sinceră România liberă”. În funcție de numărul de protestatari care se vor aduna se decide dacă rămân în centru sau vor pleca în marș către Bulevardul Mihai Viteazu.

Articolul precedent12 bărbați s-au bătut în Alămor iar doi au ajuns la spital
Articolul următorAccident în Apoldu de Jos. Un tânăr de 28 de ani, rănit