Doi tineri de 19, respectiv 24 de ani au ajuns la spital, în urma unei bătăi, în Alămor. Poliția transmite că, în dimineața zilei de 3 martie, în jurul orei 04:30, acasă la un localnic ar fi izbucnit un conflict spontan. Pe fondul consumului de alcool, la bătaie s-au luat două grupuri de persoane formate din 12 bărbați. În urma vilolențelor, cei doi tineri au ajuns la spital. 

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD care le-a acordat celor doi asistență medicală de urgență, după care, i-au transportat la spital. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral și unul cranio facial, iar celălalt un traumatism cranio cerebral, ambii conștienți și stabili.
Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
„Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii sibieni au identificat și au condus la audieri persoanele implicate, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui incident în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ.

Articolul precedent“Adăposturi temporare”, la Muzeul de Artă Contemporană
Articolul următorFoto/Video: Sibienii protestează împotriva modificării legilor justiției