Seria șoferilor care se urcă la volan sub influiența băuturilor alcoolice sau fără a deține carnet de conducere continuă, din păcate, în Sibiu. În acest week-end, printre șoferii descoperiți băuți la volan se află un bărbat și o femeie cu alcoolemii foarte mari, cea a șoferiței fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, un tânăr de 21 de ani a fost găsit de polițiști conducând o mașină fără a avea carnet de conducere.

Unul dintre șoferii opriți de polițiști în trafic conducea în data de 9 noiembrie, în jurul orei 8.30, pe strada Baznei din municipiul Mediaș. Testarea alcoolscopică a indicat 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul este din Mureș și are 47 de ani. 

În aceeași zi, în jurul orei 23.40, o femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106D, a pătruns în intersecția cu DN 1, Șelimbăr, fără să acorde prioritate unei autospeciale aparținând Serviciului Rutier Sibiu. A fost oprită de polițiști, iar, rezultatul testării alcoolscopice a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferița a fost însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Tânărul de 21 de ani prins la volan fără permis este din Polplaca, iar când a fost oprit de polițiști, acesta conducea prin localitate, duminică, 10 noiembrie, în jurul orei 10.30.

În toate aceste cazuri au fost deschise dosare penale pentru infracțiunile pe care le-au comis.

Articolul precedentA lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul accidentului
Articolul următorBC CSU pierde în fața celor de la CSM Oradea la o diferență de 12 puncte