Fanii sibieni ai FC Hermannstadt vor să protesteze, pe 2 noiembrie, începând cu ora 17, în fața Stadionului Municipal din Sibiu. Ei sunt nemulțumiți de lucrările greoaie la stadion și cer stoparea amânărilor repetate, sperând că lucrurile se vor remedia.

Protestul va fi organizat de membrii galeriei D’acii 2017 Sibiu, sub titlul “Revenim acasă”.
“A sosit timpul ca suporterii sibieni să se întoarcă din nou acasă. De această dată, va fi însă diferit. De aceasta dată nu vom mai lua parte la un meci de fotbal în care este angrenată echipa ce a făcut cinste acestui oraș. De data aceasta suporterii sibieni se strâng în fața Stadionului Municipal să protesteze pentru o cauză, aceea de a stopa nesimțirea, lipsa de interes și de a trage un semnal de alarmă firmei căreia i-a fost destinată reabilitarea Stadionului Municipal Sibiu. Noi, D’acii 2017 Sibiu, ținem cont de dorința suporterului sibian și organizăm un protest autorizat (mult cerut). Acum este momentul cel mai potrivit pentru suporterii sibieni să își manifeste dorința ca echipa noastră să revină acasă și să încercam impreună să stopăm amânarile repetate lipsite de baze reale, lipsa de interes și nesimțirea din partea celor implicați în reabilitarea Stadionului Municipal Sibiu, mai exact firma CONSTRUCȚII S.A”, spun suporterii.
Firma care a câștigat licitația pentru prima parte a lucrărilor a amânat în mai multe rânduri termenul de finalizare, ultimul fiind în martie 2019.

Articolul precedentBRAȘOV | VIDEO. Autobuz în flăcări, pe șosea
Articolul următorFirmă de curierat din Sibiu, înșelată în timp ce livra lingouri de aur