În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat, la data de 11 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 24 de ani.

Sibianul este bănuit că, în perioada septembrie – decembrie 2020, ar fi sustras bunuri (electronice şi electrocasnice, bijuterii, bani) din două locuinţe de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Faţă de persoana în cauză, la data de 11 decembrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar la data de 12 decembrie a.c., procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestui tânăr.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentAveți grijă ce contracte încheiați! OPC Brașov a amendat cu 50.000 de lei un furnizor de energie electrică
Articolul următorUn șofer băut a intrat cu mașina în stâlp