Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de 17 ani a cărui plecare voluntară de la locul de muncă a fost sesizată la data de 18 februarie.

“La data de 18 februarie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 februarie a.c., fiul său, POP DORIN ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, din județul Alba, a plecat de pe raza localității Gura Râului, jud. Sibiu, unde lucra ca îngrijitor de animale, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul are o înălțime de 1,65 m, greutate de 70 kg, constituție atletică, ten deschis, fața ovală, nas drept, ochi căprui şi păr tuns scurt de culoare șaten.

Acesta purta pantaloni de culoare albastră, bluză de tip hanorac cu mânecă lungă de culoare neagră, vestă cu nasturi de culoare gri cu negru, cizme din cauciuc de culoare verde.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest adolescent sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție. 

Articolul precedentA furat mașina colegului de serviciu și a plecat cu ea la plimbare, fără permis de conducere
Articolul următorSalariile, în creștere cu peste cinci procente