O femeie în vârstă de 24 de ani a fost reținută de către polițiști, fiind bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

“În continuarea cercetărilor penale privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, la data de 1 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut o femeie în vârstă de 24 de ani, din localitatea Porumbacu de Jos, bănuită de săvârșirea faptelor. Femeia este bănuită că, în zilele de 27 ianuarie, respectiv 20 martie a.c., ar fi pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale, magazine alimentare, de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras țigări și bani, cu un prejudiciu total de 37.000 de lei”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Față de persoana în cauză polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Articolul precedentUPDATE | Video/Incendiu puternic de vegetație. Arde pădurea din Mălâncrav
Articolul următorAprilie vine cu ”Freedom. Straussiana” și o ”Gală de Balet”, la Teatrul de Balet Sibiu