Tribunalul și Judecătoria Sibiu organizează, vineri, 25 octombrie,  „Ziua Porților Deschise”. Evenimentul se desfășoară în contextul sărbătoririi Zilei Europeane a Justiției. Toți cei care își doresc să vadă cum funcționează această instituție sunt invitați să viziteze cele două instanțe în cadrul programului de lucru, între orele 08.00  și 16.00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30.

Potrivit reprezentanților instituției, agenda evenimentului cuprinde în principal vizitarea sălilor de judecată, a compartimentelor auxiliare, informarea celor interesați cu privire la circuitul dosarelor, accesarea dosarului electronic, modalitatea de lucru a personalului instanței, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infokiosc-urile puse la dispoziția publicului.

Scopul celebrării acestei zile este acela de a apropia justiția de cetățeni, de a-i ajuta să fie mai bine informați despre drepturile lor și modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi, precum și înțelegerea mecanismelor înfăptuirii actului de justiție.

Articolul precedentPeste 1.400 de locuri de muncă la nivelul județului Sibiu
Articolul următorBC CSU Sibiu debutează în sezonul regulat al FIBA Europe Cup