Un băiat de 15 ani a fost identificat de către polițoștii sibieni ca fiind suspect într-un caz de tâlhărie petrecut ieri, 28 octombrie. Se pare că minorul, alături de alți trei bărbați au agresat și lovit în afara mașinii un taximetrist, iar ulterior i-au furat din autoturism suma de 960 de lei și telefonul. Prejudiciul s-a rodicat la suma de 2.000 lei.

„La data de 28.10.2019, în jurul orei 05.10, un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu, reclamând că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că victima, un sibian în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla în timpul serviciului, pe taxi, a fost agresat și lovit în afara autoturismului de 4 tineri aflați în stare de ebrietate. Ulterior, la întoarcerea în autoturism a constatat faptul ca i-a dispărut un telefon mobil și suma de 960 lei, prejudiciul estimat fiind de 2.000 de lei”, spun polițiștii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Articolul precedentEliberarea din funcția de procuror a Laurei Kovesi, aprobată de CSM. Postul de la DIICOT Sibiu, rezervat
Articolul următorVineri se întrerupe curentul pe mai multe străzi din Cisnădioara