Un sibian de 47 de ani comercializa, acasă la el, haine și încălțăminte contrafăcute.

“La data de 24.10.2019 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 90 alin. (1), lit. b din Legea 84/1998, constând în aceea că un sibian, în vârstă de 47 de ani, comercializează de la domiciliul său produse de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând semne ale unor mărci înregistrate. În baza datelor și informațiilor obținute de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, la data de 25.10.2019 a fost emis de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu – Secția penală un mandat de percheziție domiciliară”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
În urma percheziției, polițiștii au identificat și ridicat 133 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând diferite mărci înregistrate care, după modul de etichetare și ambalare nu prezentau caracteristicile unor produse originale.
“Bunurile identificate au fost ridicate iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacere conform art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, adaugă Lazăr.

Articolul precedentUn gălățean și o sibiancă, prinși că vindeau produse contrafăcute
Articolul următorUn tânăr de 15 ani a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea în șanț