Un tânăr de 19 ani din Marpod a fost reținut de polițiști fiind bănuit de tâlhărie calificată. Acesta ar fi furat un telefon mobil folosind acte de violență și un spray iritant. Cerecetările polițiștilor continuă în acest caz.

Totul s-a petrecut în data de 7 noiembrie, în jurul orei 22.45. Potrivit polițiștilor, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Chirpăr a sesizat oamenii legii cu privire la faptul că, în jurul orei 22.40, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea de domiciliu, un bărbat necunoscut i-a furat telefonul mobil. Acesta s-ar fi apropiat de victimă sub pretextul că dorește un foc pentru a-și aprinde o țigară, după care i-ar fi aplicat tânărului un jet de spray iritant – lacrimogen, i-ar fi smuls telefonul din mână și l-ar fi lovit în zona picioarelor, părăsind apoi zona.

Două zile mai târziu, în data de 9 noiembrie polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita l-au identificat pe presupusul autor. Acesta este bărbatul din Marpod. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar Judecătoria Agnita a aplicat față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Articolul precedentWeekend plin pentru pompierii sibieni. Peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și șase incendii stinse
Articolul următorA lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul accidentului