UPDATE: 

Potrivit ISU Sibiu, s-au acordat îngrijiri medicale pentru opt persoane implicate în accident, dintre care patru persoane au fost transportate la UPU Sibiu. Cu autospeciala de transport victime multiple au fost duse o tânără de aproximativ 19 ani cu dureri cervicale și femeie de aproximativ 49 de ani cu dureri toracice, cu autospeciala Smurd o femeie de aproximativ 59 de ani cu fractură femur și traumatism cranio-cerebral și cu  ambulanța SAJ un bărbat de aproximativ 49 de ani cu traumatism toracic.

Știre inițială:

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc, vineri, la Hula Bradului. 

La fața locului intervin, pe DN1, echipaje medicale ale SMURD și SAJ.
“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj Smurd, autospeciala de transport victime multiple și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din primele informații sunt implicate patru persoane,  neîncarcerate”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă, pătrundere pe contrasens și nepăstrarea distanței regulamentare în mers. 
Polițiștii Serviciuiui Rutier sunt la fața locului.

Articolul precedentMinisterul Agriculturii propune eliminarea impozitului pe terenurile agricole pentru unii crescători de animale
Articolul următorPrimăria Sibiu a reabilitat monumentul dedicat eroilor martiri ai Revoluției Române din 1989