Aflat în campanie electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale şi într-un anunţat “război cu PSD”, preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent luni după-amiază la Ploieşti, pentru o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Partidului Naţional Liberal.

În timpul unei scurte conferințe de presă susținută, Iohannis a explicat în ce constă acest ”război” dus împotriva PSD.

”Pentru mine, a fi în război cu PSD-ul, înseamnă că îmi doresc ca PSD-ul să plece din fruntea statului și din fruntea instituțiilor. Asta, evident, în mod democratic, prin vot. Însă, aici vreau să fac o precizare foarte importantă, eu în niciun caz nu sunt în război cu alegătorii PSD. Alegătorii PSD au tot dreptul să voteze cu partidul pe care-l preferă, dar cred că nici ei nu sunt foarte mulțumiți că li s-a promis marea cu sarea în decembrie 2016 și când a ajuns PSD-ul la putere, PSD a început să atace marile sisteme publice , a dorit să politizeze justiția și în final nici măcar realizările cu care se tot laudă PSD-ul nu au adus omului de rând mare lucru. Au crescut un pic  salariile și pensiile și în compensaţie a crescut inflația și le-a mâncat practic această creștere. Deci, eu sunt în război împotriva politicilor greșite ale regimului Dragnea-Dăncilă, nu sunt în niciun fel de război cu alegătorii PSD-ului. 

 

Întâlnirea cu simpatizanţii din Prahova, care deschide ultima săptămână de campanie electorală înainte de turul doi de alegeri prezidenţiale, a avut loc la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești.

 

 

Articolul precedentCe se întâmplă dacă bei ceai de mușețel în fiecare seară? E uimitor
Articolul următorISU Sibiu intervine în Timișoara cu un echipaj specializat în detectarea substanțelor toxice