De un an, sibienii se întâlnesc în fiecare zi în faţa sediului PSD Sibiu pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de guvernarea României.
Astăzi a fost cea de-a 365-a zi în care sibienii s-au adunat sub sloganul “Vă Vedem”.

“Am fi vrut să spunem ca aniversăm un an, dar aniversările sunt despre sărbătoare, în timp ce protestul nostru este despre revoltă. Ne adunăm în Zona Liberă de Corupţie în cea de-a 365-a zi de flashmob, încercând să reconstituim ziua de 11 decembrie 2017. Vă așteptăm să veniți cu obiecte care amintesc de protestele Vă vedem din Sibiu, cu haine groase care să țină de cald întreaga zi, scaune pliante, hrană pentru corp & suflet, în fine, tot ceea ce ne-a ajutat să ne organizăm şi să rezistăm în acele zile de început”, spun organizatorii manifestării.

În ciuda ninsorii şi a temperaturilor scăzute, peste 100 de sibieni s-au adunat începând cu ora 12 în faţa sediului PSD Sibiu de pe strada Samuel von Brukenthal şi îşi propun să rămână aici până după miezul nopţii.
Aceştia au cu ei pancarte pe care au scris “Dragnea = infractor”, “Toţi pentru justiţie”, tricolorul României şi au cântat “We Will Rock You”, acompaniaţi de tobe, după care au aplaudat.

 

Publicată de Vă vedem din Sibiu pe Marţi, 11 Decembrie 2018

 

Articolul precedentŞapte ambulanţe noi au ajuns la Sibiu
Articolul următorTrafic blocat la Hula Bradului, din cauza unui camion răsturnat