Vremea va fi frumoasă, săptămâna viitoare. Potrivit meteorologilor sibieni, temperaturile maxime vor ajunge la 16 grade Celesius.

Luni, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea și dimineața. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între -8 și -4 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață și pe arii relativ extinse brumă în zonele joase.
Marți, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață și izolat brumă.
Miercuri, vremea se menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad. Pe arii restrânse se va semnala ceață.
Joi, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi caldă în prima parte a intervalului, apoi se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar la munte precipitațiile vor fi mixte.

Articolul precedent67 de sibieni, în carantină
Articolul următorNoi măsuri pentru coronavirus: Apar numere de telefon judeţene