Pompierii sibieni au avut un sfârșit de săptămână plin.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 94 de cazuri medicale. 
Alte 21 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
“Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în municipiul Sibiu, pentru stingerea  a patru  incendii izbucnite la recipientele de colectat resturi menajere (tomberoane) pe str. Salcâmilor, str. Xenopol, str. Ceferiștilor și str. Frunzei. De asemenea pompierii sibieni au intervenit în municipiul Sibiu , str.Barcelona  pentru lichidarea unui  incendiu izbucnit  la  un autoturism abandonat precum și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul centralei unui imobil de locuit în localitatea Șaroș pe Târnave”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
De asemenea, salvatorii  sibieni au asigurat în această perioadă măsuri specifice din competență la Sala “Transilvania”, cu ocazia Festivalului “Ioan Macrea”,  precum și la meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

Articolul precedentDoi copii și părinții lor, la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident
Articolul următorMembrii secțiilor de votare își vor primi banii începând de miercuri