În județul Sibiu, nu există drumuri blocate din cauza zăpezii, la această oră. Potrivit SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, în majoritatea zonelor care acoperă raza Județului Sibiu ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă.

N Se acționeză cu 67 utilaje cu lamă și material antiderapant pe toate cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca). Vă informăm că de la avertizarea meteorologică de ninsori abundente din 15.12.2018 și până astăzi la ora 14.00 s-au folosit 443 to nisip și 189 tone sare.

Starea câtorva dintre drumurile județene cu trafic intens la această oră:

* DJ 106A Sibiu – Păltiniș ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
* DJ 106 Sibiu – Agnita – Brădeni ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
* DJ 106E Cristian – Jina limită județ ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
* DJ 106G Dobîrca – Poiana Sibiului ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
* DJ 106C Sibiu – Cisnădie – Rîu Sadului ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
* DJ 106D Cisnădie – Cisnădioara ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționează cu lamă și material antiderapant. Drum deschis.
“Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și, de asemenea, recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, spune Monica Iliescu, purtător de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA.
În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Articolul precedentUPDATE | VIDEO | Planul roşu de intervenţie, activat în județul Sibiu! 10 victime, dintre care una intubată
Articolul următorFC Hermannstadt a câștigat derby-ul județului Sibiu. 2-0 cu Gaz Metan, la Mediaș