Juniorii HC CSȘ Sibiu vor participa la un turneu de top din Serbia. Handbaliștii sibieni se vor afla în Kraljevo, în perioada 5-7 octombrie, unde vor lua parte alături de echipe din Serbia, Slovenia, Muntenegru, Croația, Bulgaria și Macedonia la ediția a patra a turneului internațional de handbal „Trophy of City of Kraljevo”.

Echipe din șapte țări se vor aduna, de vineri până duminică, la Kraljevo, acolo unde se desfășoară o nouă ediție a turneului „Trophy of City of Kraljevo”. La turneu vor participa și juniorii de la HC CSȘ Sibiu.

„E un turneu de pregătire foarte bun, o să reprezentăm Sibiul, sperăm cât mai bine, în jocuri cu echipe din țări cu un handbal foarte puternic, cu o experiență credem noi foarte utilă în vederea jocurilor oficiale din campionatul intern”, a declarat prof. Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Juniorii sibieni joacă următorul meci din campionat acasă

Echipa de juniori HC CSȘ Sibiu activează în Campionatul Național – juniori III masculin. Handbaliștii sibieni vor juca următorul meci din campionat în data de 10 octombrie, în Sala Transilvania, în compania echipei Liceului „Liviu Rebreanu” Turda, meciul contând pentru etapa a IV-a a campionatului.

Articolul precedentUPDATE | Alertă la un liceu din Sibiu! Şase elevi, transportaţi la spital
Articolul următorDouă sibience, de-o seamă cu România: “Să nu se distrugă familiile! Familia e iubită de Dumnezeu!”