Palatul Copiilor din Sibiu organizează vineri, 22 noiembrie, între orele 15.00 și 18.00, la sediul din strada Henri Coandă nr. 51, corp B, „Ziua Micilor Cercetători”. Reprezentanții instituției anunță că va fi un eveniment unde copiii vor face cunoștință cu atelierele interactive din cadrul instituției. Acestea sunt dedicate atât pentru copilașii curioși din tot județul Sibiu, dar și pentru părinții acestora. Participarea la eveniment este gratuită. 

„Ziua Micilor Cercetători” le ava permite copiilor să descopere alături de profesorii de la Palatul Copiilor, tehnici de construire a navomodelelor și a aeromodelelor, se vor relaxa prin pictură și ceramică, vom afla mai multe despre știință și secretele ei, vom descoperi natura și ne vom face prieteni noi. Sunt invitați copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 19 ani, iar participarea la eveniment este gratuită!

Totodată, elevii Palatului vor organiza un bazar pentru strângere de fonduri în vederea renovarii sălilor de la etajul trei și a termoizolației peretelui sudic. La acest bazar vor fi expuse spre vânzare și ultimele tablouri ale pictorului Marius Cioban.

Articolul precedentPână la finalul anului în Sibiu va exista un Dispecerat Integrat pentru Apeluri de Urgență
Articolul următorPe 1 decembrie Filarmonica de Stat Sibiu concertează în premieră la Ateneul Român din București