Aeroportul Internațional Sibiu a lansat procedura simplificată privind serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor pentru proiectul „Reabilitare și reparație clădiri în vederea extinderii activității aeroportuare, de natura serviciilor de securitate”.

Aeroportul Internațional Sibiu a lansat prin intermediul SICAP – Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice procedura simplificată având ca obiect Servicii de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectul de investiții „Reabilitare și reparație clădiri în vederea extinderii activității aeroportuare, de natura serviciilor de securitate”.
Proiectul își propune reabilitarea, reparația și dotarea clădirilor în vederea extinderii activității aeroportuare de natura serviciilor de securitate, prin realizare de lucrări de reabilitare a clădirilor, respectiv modernizarea și dotarea corespunzătoare a acestor obiective, pentru creșterea capacității de răspuns a structurilor de securitate aeroportuară, intervenție în caz de situații de urgență și asistență medicală de urgență în zona Aeroportului Sibiu.
Conform documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, aprobată prin hotărârea Consiliului Județean Sibiu, valoarea totală a investiției este estimată la 2.579.000 lei, fără TVA, din care: proiectare și asistență tehnică în valoare de 78.000 lei fără TVA, respectiv construcție și montaj în valoare de 2.501.000 lei fără TVA.
Detaliile privind execuția lucrării și durata de realizare a contractului, precum și alte informații necesare se regăsesc în documentația de atribuire publicată în SICAP.
Data limită de depunere a ofertelor prin intermediul SICAP este 4 martie, ora 15.
Realizarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru proiectul “Reabilitare și reparație clădiri în vederea extinderii activității aeroportuare, de natura serviciilor de securitate” vor genera efecte pozitive imediate și pe termen lung, constând în servicii de securitate și de intervenție în caz de situații de urgență de calitate superioară.

Articolul precedentTNL a inițiat o propunere legislativă care să sprijine studenții
Articolul următorAmenzi de 116.000 de lei date de polițiști șoferilor, weekendul trecut