Încă un urs a fost ucis pe şoselele din judeţul Sibiu. Joi seara, în jurul orei 21, două maşini care circulau spre Sibiu, la Boiţa, au lovit doi urşi care traversau partea carosabilă.

Potrivit Poliţiei Sibiu, unul dintre urşi a fost lovit apoi de un autocar, animalul decedând în urma impactului. Cel de-al doilea urs nu a fost depistat în zonă.
“În urma evenimentului, nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarii la autovehiculele implicate, şoferilor fiindu-le eliberate autorizaţii de reparaţie”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
În zonă nu au fost probleme de trafic.
La faţa locului a intervenit si un echipaj din cadrul IJJ Sibiu, care a asigurat protecţia zonei până în momentul când animalul decedat a fost ridicat de către reprezentanţii unui fond privat de vânătoare.
Alţi trei urşi au fost accidentaţi mortal, în ultima vreme, în judeţul Sibiu, pe Autostrada Sibiu – Orăștie. Ultimul caz fusese înregistrat la jumătatea lunii octombrie.
De asemenea, vinerea trecută alte două animale au fost lovite mortal în accidente rutiere. Este vorba despre un mistreţ şi o căprioară.

Articolul precedentVIDEO | Scandal la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor! Fostul director a forţat intrarea în sediu cu o bormaşină
Articolul următorVideo: Urs lovit de TIR la Săliște. Situația pare scăpată de sub control