Evenimentul de astăzi, găzduit de Sala ”Atrium” a Primăriei Municipiului Sibiu, marchează împlinirea a 125 de ani de la punerea în funcțiune a primei uzine de apă a orașului conectată la un sistem modern de distribuție.

“Ne sunt alături oficialități locale și județene, începând cu doamna Astrid Cora Fodor – primar al municipiului Sibiu, doamna Daniela Câmpean – președinte al Consiliului Județean Sibiu, doamna Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu și președinte al Asociației de Apă Sibiu, precum și distinși reprezentanți ai instituțiilor sibiene, primari din aria de operare a Apă Canal Sibiu SA, directori ai companiilor de apă din România, jurnaliști, și angajați ai societății. În cadrul întâlnirii dorim să rememorăm principalele momente în evoluția serviciului de alimentare cu apă și al celui de canalizare, surprinse într-un film de prezentare, urmat de alocuțiunile oficialităților sibiene”, spun reprezentanții Apă Canal SA Sibiu.

Din partea Asociației Române a Apei, organizația profesională a operatorilor apă – canal din România, participă Ilie Vlaicu, prim vicepreședinte, care va prezenta mesajul asociației pentru ”sărbătorita” zilei, Apă Canal Sibiu SA, una dintre companiile cu cea mai îndelungată experiență din țară.

Articolul precedentMedicul cardiolog Victor Costache este propunerea lui Orban pentru Ministerul Sănătății
Articolul următorConcert dedicat eroilor României căzuți pe frontul de Est în Al Doilea Război Mondial, la Biblioteca ASTRA