BC CSU Sibiu a reușit o victorie clară, seara trecută, în deplasarea de la Dinamo, scor  84-65 (25-18, 21-17, 29-14, 9-16) și și-a asigurat accederea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet. Primele două confuntări din penultimul act al campionatului se vor disputa în 11 și 13 mai, iar BC CSU Sibiu începe seria tot pe teren propriu.

Baschetbaliștii sibieni au intrat cu mai multă forță în meciul de seara trecută de pe terenul celor de la Dinamo și au reușit să tranșeze clar seria. Înfrângerea din meciul anterior i-a motivat pe galben-albaștrii astfel că acești au intrat pe teren cu mai multă determinare și nu au mai dat nicio șansă dinamoviștilor. BC CSU Sibiu a controlat întreaga partidă iar jocul colectiv a dat roade. Și-au asigurat victoria în primele trei sferturi astfel că i-au dat șansa antrenorului să introducă pe parchet și jucătorii tineri.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

” Un meci, o calificare și cam atât deocamdată. Dinamo a fost o echipă care ne-a pus probleme si ne-a scos în evidență multe puncte slabe la care trebuie să lucrăm. Deși a fost o nucă tare, este bine că am jucat împotriva lor și că am fost puși sub presiune puțin. Ceea ce urmează va fi mult mai greu și trebuie să trecem și noi la următorul nivel, atât mental, cât fizic. Mulțumesc din suflet suporterilor care a fost alături de noi fizic la București, dar și celor care ne-au ținut pumnii de acasă. NU CEDĂM!”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Isaiah Philmore 22p, Justas Tamulis 15p, Monyea Pratt și Kevin Hardy câte 13p, Randal Falker 8p, Chris Cooper și Aurelian Gavriloaia câte 5p, Mirel Dragost 2p, Lucas Tohătan 1p.

BC CSU Sibiu începe seria din semifinalele Ligii Naționale de Baschet tot cu două meciuri pe teren propriu, în 11 și 13 mai. Biletele se vor pune în vânzare marți, 7 mai 2019, pe www.bc-csusibiuro/bilete și pe www.kompostor.ro. Galben-albaștrii își vor afla luni adversarii, după disputarea meciului decisiv al seriei dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara.

Articolul precedentÎn această noapte începe amenajarea culoarului pentru delegații Summitului
Articolul următorTinerii din Sibiu organizează primul summit din România, privind problemele climatice