Primarul Brașovului, Allen Coliban, a participat, astăzi, la deschiderea Maratonului de Business „rePORNIM ECONOMIA“, organizat de Camera de Comerț și Industrie Franceză în România (CCIFER).

Alături de ceilalți reprezentanți ai autorităților locale și județene, primarul Brașovului a participat, din postura de speaker, la prima masă rotundă a maratonului, „Atractivitatea Municipiului Brașov și a zonei metropolitane. Perspective și pipeline de proiecte“.

Maratonul de Business își propune să conecteze, în cadrul celor 20 de evenimente digitale, membrii CCIFER din Brașov, Făgăraș și Sibiu cu mediul de afaceri național, liderii autorităților publice locale și mediul academic. Discuțiile și workshop-urile se axează pe oportunitățile regionale de dezvoltare sau susținere a proiectelor publice sau private de investiții din economia locală a celor trei orașe și din zona metropolitană în sănătate, infrastructură de transport și turism, educație și resurse umane, protecția mediului și tehnologii „verzi“ sau zona industriilor digitale.

Evenimentele din cadrul maratonului se desfășoară on-line. Participarea la mesele rotunde, reuniunile tehnice și de lucru și dezbateri este gratuită, însă există și o serie de evenimente în care este necesară plata unei taxe de participare. Numai persoanele care se înregistrează și primesc o confirmare de participare au acces la evenimente.

Astăzi, de la ora 16.00, și viceperimarul Flavia Boghiu va avea o intervenție în cadrul mesei rotunde „2050 – Brașov, oraș verde“.

Agenda Maratonului de Business poate fi găsită la adresa https://live.eventtia.com/en/maratonuldebusinessbrasovfagarassibiu.

Detalii despre eveniment și înscriere, pe https://www.ccifer.ro/.

Maratonul de Business „rePORNIM ECONOMIA“ este organizat de CCIFER, Clubul Francofon de Afaceri din Brașov (CFAB), Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS) și Agenția Consulară a Franței la Brașov.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Mafia lemnului nu iartă! Până unde vor merge crimele și măcelul pădurilor țării?
Articolul următorReținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță