Medicul de familie Egri Eduard a publicat pe pagina sa de facebook povestea unei educatoare care a trecut, în luna octombrie, printr-o formă gravă a bolii date de infectarea cu SARS Cov-2, scrie Turnul Sfatului.

Femeia relatează, cu lux de amănunte, trăirile ei, lupta cadrelor medicale, dar și partea tragică a acestei boli, atunci când forma ei este gravă. „Am trecut prin moarte, dar Maica Domnului nu m-a lăsat și dragostea celor care mă iubesc. Sunt alt om. Viața are alt sens acum. Vreau doar să mai punctez. Virusul pentru unii nu e nimic. Nu au simptome, pentru unii e o viroză, pentru unii o gripă, pentru alții o răceală mai puternică, pentru alții moartea”, povestește femeia.

Doamna Maria, așa o numește medicul de familie Egri Eduard pe educatoarea care a decis să-și spună povestea trăită de curând. Acesta menționează faptul că femeia și-a scris experiența și l-a rugat să o publice pe pagina lui de socializare pentru a atrage atenția asupra formelor pe care acest virus le poate lua, asupra luptei pe care o duc cadrele medicale și a importanței respectării măsurilor de siguranță pentru ca oamenii să fie cât mai protejați. Medicul a confirmat pentru Turnul Sfatului că educatoarea este din Sibiu, iar experiența pe care a avut-o a fost la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Povestea a fost relatată în două părți. DETALII, AICI.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentPrefectul județului Sibiu are coronavirus!
Articolul următorJorge Costa (Gaz Metan Mediaș) a fost desemnat antrenorul etapei de LPF