Piața volantă Transilvania va fi închisă în următoarele două sâmbete. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Este vorba despre zilele de 27 octombrie și 3 noiembrie. 

Măsura a fost luată întrucât SalaTransilvania găzduiește două evenimente cu participare internațională. Pentru buna lor desfășurare este nevoie ca întreaga parcare să fie liberă.

Piața Transilvania va fi redeschisă sâmbătă, 10 noiembrie.

Primul eveniment este Cupa Europei la Taekwondo ITF. Acesta se desfășoară în perioada 25 – 28 octombrie. Organizatorul competiției de arte marțiale aduce la Sibiu aproximativ 1.000 de participanți.

Cel de-al doilea eveniment, Transilvanian Grand Prix are loc în zilele de 3 și 4 noiembrie. La această competiție internațională de dans sportiv și-au anunțat prezența sportivi și oficiali din peste 35 de țări. Tot în aceeași perioadă se va desfășura Campionatul Mondial de Juniori 2 Standard și Campionatul Mondial de Seniori 1 10 Dansuri. La ediția de anul trecut a competiției Transilvanian Grand Prix au luat startul 2.000 de sportivi, alături de 80 de arbitri din peste 25 de țări, în timp ce anul acesta numărul participanților va fi mai mare datorită celor două campionate incluse în cadrul evenimentului.

Articolul precedentVIDEO | Circulaţia rutieră pe Transalpina, închisă din cauza ninsorii
Articolul următorCod galben de vreme rea până miercuri seara