De astăzi, 4 februarie, se primesc cereri pentru eliberarea avizelor de ocupare a domeniului public în vederea comercializării produselor specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie. Locația de vânzare aprobată este strada Nicolae Bălcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 și str. Al. Xenopol. Cererile trebuie depuse la Primăria Sibiu, prin Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Cererile se primesc conform următoarei planificări:

Pentru Sfântul Valentin (14 februarie), perioada de depunere a cererilor este între 4 și 8 februarie, iar avizul se va elibera pentru vânzarea de produse în perioada 8 – 15 februarie.

Pentru 1 și 8 Martie,  în perioada 18 -20 februarie se primesc cereri de la comercianții din județul Sibiu, iar în zilele de 21 și 22 februarie se primesc cereri de la comercianții din alte județe. Avizul va fi eliberat pentru comercializarea produselor în perioada 25 februarie – 10 martie.

Pentru eliberarea avizului de ocupare cei interesați trebuie să depună următoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completată de către solicitant sau de un împuternicit și o copie a autorizației de funcționare sau a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului. Documentația completă se va depune la sediul serviciului menționat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, cam. S13.

Atenție! Pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală va fi eliberat un singur aviz, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor. De asemenea, comercializarea va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație, pentru o activitate comercială ordonată.

Articolul precedentInconștieța la volan poate duce la tragedii
Articolul următorSibiul primește, oficial, titlul de Regiune Gastronomică Europeană, săptămâna viitoare