Aproape tot municipiul Sibiu a rămas, vineri, fără energie electrică. Persoane din mai multe cartiere ale orașului au semnalat acest lucru pe rețelele de socializare, anunță ORA DE SIBIU.

Nu este curent în aprope tot Sibiul. La Piața Cibin, în zona Gării, la mall-ul Promenada, pe strada Mihai Viteazu, în cartierul Ștrand, s-a întrerupt curentul încă de la ora 15:15. De asemenea, locuitorii din mai multe localități din județ au rămas fără curent.

Semafoarele au devenit și ele nefuncționale în mare parte din oraș. „Atenție, semafoare nefuncționale în oraș, pe Alba Iulia jos, sus lângă fosta primărie, pe Coposu. Sunt toate pe intemitent”, spune un șofer în grupul Info Trafic Jud. Sibiu.

Se pare că este o problemă la nivel național, fiind vorba despre o defecțiune majoră. Mai multe orașe din județele învecinate au rămas fără energie electrică.

„Este vorba despre o problemă pe mai multe județe. Colegii de la TransElectrica sunt în manevre, în analize. E vorba de sistemul energetic național, e o problemă tehnică delicată. Ei fac tot posibilul să o rezolve. Noi de partea noastră la nivel de tensiune de 110V nu avem ce să facem”, spune Florin Benga, director Electrica Sibiu.

Sursă: ORA DE SIBIU

Articolul precedentCOD GALBEN de ninsori
Articolul următorCercetat penal după ce a refuzat testarea alcoolscopică